MEEST GESTELDE VRAGEN

Hier naast staan de meest voorkomende vragen, die wij krijgen van diverse ticketkopers.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Je kunt ons via de mail bereiken.

Klik hier of op onderstaand pictogram om ons een mail te sturen.

Wat is Ticketfestival.nl

Ticketfestival.nl is een ticketservice en biedt online en offline oplossingen voor het verkopen van (e-)tickets en toegangscontrole voor evenementen, festivals etcetera.

Wat is eigenlijk een ticketservice?

Een ticketservice is een dienst voor het leveren van kaartjes voor een attractie of evenement. De organiserende partij besteedt dit uit aan een gespecialiseerd bedrijf dat o.a. de elektronische betaling verzorgt, e-tickets uitgeeft en de toegang.

Kan ik de tickets kopieren?

Elke ticket heeft een unieke code. Kopieren is zinloos.

Kan ik de ticket(code) op mijn telefoon opslaan?

Jazeker, na het afrekenen zie je de mogelijkheid om de ticket toe te voegen aan jouw passbook. Je krijgt dan een QR code te zien welke je dient in te scannen met de Passbook app om deze toe te voegen. Bij de entree van het evenement kan je dan gewoon de code laten zien.

Hoe werkt het kopen van tickets?

Je kunt tickets kopen via de website van Ticketfestival.nl en (indien beschikbaar) de ticketshop op de website van het evenement zelf. Je kiest welke tickets je wilt en het aantal en ziet meteen de prijs. Als je via de Ticketfestival.nl bestelt komen de tickets in jouw winkelwagentje en kan je eventueel meerdere andere tickets toevoegen. Daarna kan je na jouw gegevens ingevuld te hebben, het totaalbedrag veilig online betalen. Na de betalingsbevestiging krijg je de gekochte tickets meteen per e-mail opgestuurd. In de bijlage van deze mail vind je een PDF bestand met de ticket(s). Deze dienen uitgeprint en meegenomen te worden naar het evenement.

Ik ben mijn ticket/mail kwijt, of niet ontvangen, kan ik mijn ticket opnieuw krijgen?

Geen probleem, tickets kun je hier weer opvragen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn tickets binnen heb?

Dit gaat vrij snel. Binnen een paar uur worden de tickets verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Handelen jullie in tickets?

Nee. Wij zijn een zogenaamde primaire ticketverkoper. Ticketfestival.nl geeft uitsluitend namens de organisator tickets uit. Ze zijn dan ook gegarandeerd echt.